SPECJAŁY
futomaki z krewetką w tempurze, beconem, awokado, dressingiem, ogórkiem, z sosem kabayaki, na ostro
łosoś w tempurze, serek, papryka, zawinięte w uramaka
futomaki z panierowanym kalmarem, ogórkiem, dressingiem, awokado
krewetka w tempurze zawinięta w uramaka
futomaki w tempurze, z łososiem, awokado, serkiem, paluszkiem krabowym
futomaki w tempurze, z łososiem, rzepą, serkiem, tykwą, przykryte tatarem z łososia z sosem kabayaki
uramaki z węgorzem, tykwą, ogórkiem, przykryte łososiem
uramaki z panierowaną krewetką, ogórkiem, przykryte awokado na ostro
uramaki z krewetką w tempurze, przykryte łososiem, tuńczykiem, maślaną, awokado i dressingiem
uramaki z serkiem, paluszkiem krabowym, przykryte maślaną z mozzaerellą i żurawiną
futomaki z grillowanym łososiem zawinięte w omlet
futomaki z panierowanymi krewetkami zawinęte w omlet
uramaki z serkiem, krewetką, przykryte łososiem i zapieczone w całości
futomaki z krewetkami w tempurzeprzykryte łososiem, grillowany becon ogórek, sałata, serek kremowy papryczki jalapeno
futomaki z łososiem w tempurze przykryte węgorzem z dodatkiem tartych orzechów, sałaty, ogórka serka kremowego i sosu sw
siekane małże w tempurze szczypior, pikantny dressing, zawinięte w omlet lub nori
futomaki z ośmiornicą w tempurze, kanpyo, ogórkiem, dressingiem, sałatą i sosem kabayaki
uramaki z serkiem, paluszkiem krabowym, przykryte łososiem, zapieczone w całości
california z ebi-mayo, awokado, przykryta tatarem i tobikko
futomaki z łososiem w tempurze, pastą z orzechów, sałatą, serkiem kremowym, ogórkiem, przykryte mango z sosem sweet chilli
siekane krewetki w tempurze, szczypior, pikantny dressing zawinięte w omlet lub nori
krewetki tygrysie z czosnkiem zawinięte w uramaka z dodatkiem serka, mango, pasty z orzechów i prażonych płatków migdałó
california z tuńczykiem, serkiem, sałatą, szczypiorem zawinięta w opalanego tuńczyka z sicimi
krewetki tygrysie z czosnkiem, serkiem, zawinięte w uramaka, przykryte opalanym łososiem z dodatkiem kolendry i przypraw
łosoś w tempurze zawinięty w omlet z dodatkiem ogórka, sałaty, mango, awokado, serka, pasty z orzechów
Wegorz w tempurze z mango, tartym sezamem i serkiem zawinięty w futomaka, przykryty mango z tajską przyprawą
na wierzchu z krewetkami smażonymi na maśle i czosnku, pikantny dressing
łosoś, węgorz, awokado
mule na maśle czosnkowym zawinięte w koszyczki z dodatkiem spice mayo oraz szczypiorku
małże Św. Jakuba zawinięte w futomaka w tempurze z dodatkiem spicy mayo, pora i tobikko
uramaki z serkiem, paluszkiem krabowym, przykryte krewetką z mozzarellą i żurawiną
futomaki z kaczką teriyaki, awokado, ogórkiem, dressingiem i cebulą
uramaki z serkiem, paluszkiem krabowym, przykryte węgorzem, zapieczone w całości